Spelregels Expo

Algemene spelregels

Bekijk hier de algemene spelregels.

Specifieke spelregels Expo

  • Je kunstwerk mag bestaan uit minimaal één tot maximaal twaalf delen. Zorg er in ieder geval voor dat elk deel voorzien is van een nummer, bijvoorbeeld bij drie stuks: 1 van 3, 2 van 3, 3 van 3. Je zou een tekening kunnen maken waarin je laat zien hoe het werk geëxposeerd moet worden.
  • Houd er rekening mee dat jij je ingezonden werk zelf moet voorzien van bijvoorbeeld een lijst én bevestigingsmogelijkheden. Staat je kunstwerk, ligt het of hangt het aan de muur? Je kunt dit allemaal doorgeven in je profiel.
  • Er kan je gevraagd worden om je kunstwerk van tevoren op te sturen of in te leveren. Let wel op dat je kunstwerk een beetje stevig in elkaar zit zodat het verplaatst kan worden.
  • Als je de finale haalt doe je mee met hetzelfde kunstwerk als in de voorronde. Wel mag je je werk verbeteren met feedback die je van de jury gekregen hebt.

Vragen of twijfel?
Mocht je met vragen zitten, of weet je niet zeker of jouw idee past binnen deze categorie? Kijk dan eens bij de vragen of neem contact op met jouw regio.